Estàs aquí: Inici > BENVINGUTS AL BLOG DEL COL·LEGI

BENVINGUTS AL BLOG DEL COL·LEGI

El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB) vol compartir a través d’aquest Blog informacions relacionades amb la seva activitat, amb la dels farmacèutics de Barcelona i amb el paper del farmacèutic com a agent de salut. Volem oferir-vos també notícies i l’opinió del COFB sobre qüestions d’actualitat del món de la farmàcia i del dia a dia del professional farmacèutic.

Us convidem a llegir-nos i a fer-nos arribar el vostre punt de vista a través dels vostres comentaris al Blog o al mail blog@cofb.cat

També podeu seguir-nos a través de Twitter: @farmaceuticsbcn

Avís legal

2 Comentaris

  1. Mª Jesús Jiménez Rovira

    Bona tarda,
    voldria saber que es pot fer per resoldre una situació que es produeix a les farmàcies i que crec no és correcte.
    Em passa a totes les farmàcies. Entrego la recepte i quan porten les medecines, sempre sempre la persona em diu en veu alta vol això això i això ?. Totes persones que hi han en aquell moment a la farmàcia s’asebenten del que estic prenent o comprant.
    On queda el meu dret a la meva intimitat, a la protecció de dades ??. La medicació de cada persona és un tema privat.
    Siusplau, agrairia una resposta i sobretot una solució en el sentit de què es farà per resoldre aquestes situacions.
    Atentament

    • Moltes gràcies pel seu comentari M.Jesús.
      En les farmàcies on l’espai ho permet, si disposa de zona d’atenció personalitzada (ZAP), pot demanar que l’atenguin allà.
      En cas de no disposar-ne, no dubti en traslladar-li al farmacèutic la seva petició per mirar de trobar la millor solució possible.
      En tot cas, tenim en compte el seu comentari i el traslladem a la Comissió de Deontologia del Col·legi, per la seva consideració.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal