- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

20 de febrer: 9a Jornada de Recollida de Medicaments

bannerwebJRMEl pròxim dissabte 20 de febrer més de 700 farmàcies i 1.000 voluntaris uniran esforços per recollir els més de 55.000 medicaments sol·licitats per 123 entitats assistencials en la 9a Jornada de Recollida de Medicaments organitzada per l’ONG de la farmàcia, Banc Farmacèutic. La participació solidària de les farmàcies i dels voluntaris fa possible any rere any aquesta iniciativa solidària que aconsegueix superar-se només amb la col·laboració dels ciutadans que acudeixen aquell dia a les farmàcies.

Des de Banc Farmacèutic fan una crida a la solidaritat de tots perquè el dissabte 20 de febrer les farmàcies s’emplenin de donacions de medicaments per aquelles persones ateses per les entitats assistencials beneficiades per la Jornada.

farmacia-tres-cervello-2

Voluntaris el dia de la Jornada de Recollida de Medicaments de 2015 en la Farmàcia Tres de Cervelló (Barcelona)
Font: Banc Farmacèutic

La jornada de recollida té lloc a les farmàcies que voluntàriament s’han inscrit (el termini ja està tancat). Podeu consultar el llistat aquí. Els farmacèutics compten amb l’ajuda dels voluntaris de Banc Farmacèutic que estan el dia de la jornada a les farmàcies informant als ciutadans. El farmacèutic participa sense fins lucratius a través del donatiu que lliurement fan a Banc Farmacèutic un cop finalitzada la Jornada. És un gest solidari i també un exemple de sensibilització amb els problemes socials del nostre país.

Com funciona?

poster-voluntaris

Clica a la imatge per ampliar-la. Font: Banc Farmacèutic

Busquen voluntaris

Banc Farmacèutic vol animar a la participació de voluntaris per a la propera jornada. Els voluntaris són imprescindibles perquè tot funcioni correctament. La tasca del voluntari és animar els ciutadans que entren a la farmàcia a participar comprant algun medicament del llistat facilitat per l’entitat assistencial assignada. Us podeu inscriure a través del següent enllaç.

La Jornada de Recollida de Medicaments, que s’organitza el mateix dia en més de 3.000 farmàcies a Itàlia i a més de 100 a Portugal, vol cobrir la necessitat de medicaments sense recepta mèdica de les persones més vulnerables de la nostra societat que són ateses per entitats assistencials.

 

twitter-LOGOLa jornada solidària a Twitter: #20Ftodosalafarmacia

Tota la informació sobre la Jornada de Recollida de Medicaments al web de Banc Farmacèutic.

Per a més informació: