Estàs aquí: Inici > Món col·legial > 2a edició del curs de prevenció de la legionel·losi: del 15 al 19 de juny

2a edició del curs de prevenció de la legionel·losi: del 15 al 19 de juny

18 maig 2015

curs-legionellaNova edició del curs per al manteniment higienicosanitari d’instaŀlacions de risc davant la legioneŀla del 15 al 19 de juny, adreçat a tots aquells professionals que, per la seva activitat laboral, realitzen tractaments de prevenció de la legionel·losi (Decret 352/2004, de 27 de juliol i publicat en el DOGC núm. 4185 de data 29 de juliol del 2004). Aquesta formació està autoritzada per la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut i homologat per la Direcció General de Salut Pública del Ministeri de Sanitat i Consum amb data 25 d’abril del 2003.

Fulletó informatiu (PDF)

INSCRIU-TE  (via www.cofb.org)

Està prevista una tercera edició d’aquest curs del 19 al 23 d’octubre.

Els dies 16 i 17 de novembre el COFB acollirà també un curs d’actualització adreçat a tots aquells professionals que faci cinc anys que hagin fet la formació i continuïn desenvolupant la seva tasca en el camp de la prevenció de la legionel·losi.

curs-legionella-febrer

Del 23 al 27 de febrer, el Col·legi va acollir la primera edició d’aquest curs. Els alumnes van valorar molt positivament aquesta formació, amb una nota mitjana de 9.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal