- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

8 de febrer: Jornada de Recollida de Medicaments (ONG Banc Farmacèutic)

jornadarecollida-bancofarmaceutico“Compra un medicament per a qui ho necessita”. Amb aquest lema l’associació Banc Farmacèutic organitza el 8 de febrer la seva Jornada anual de Recollida de Medicaments per tal de cobrir la necessitat de medicaments de persones que són ateses en entitats assistencials. Entre els medicaments més sol·licitats destaquen antisèptics i desinfectants, analgèsics, productes per al refredat, antiinflamatoris, laxants i alguns productes de parafarmàcia com termòmetres, locions per a pells atòpiques o apòsits.

La recollida de medicaments s’efectua en les farmàcies que voluntàriament s’hi han inscrit de Barcelona, Madrid, Sevilla, Girona, Tarragona, Lleida, Granada, Màlaga i Badajoz. Els farmacèutics compten amb l’ajuda dels voluntaris del Banc Farmacèutic que estan el dia de la Jornada a la farmàcia informant sobre la iniciativa als ciutadans. Posteriorment, l’entitat assistencial recull els medicaments a la farmàcia.

Prop de 90 entitats assistencials d’arreu d’Espanya han demanat a la ONG Banc Farmacèutic més de 30.000 medicaments sense recepta mèdica per atendre persones sense recursos que acudeixen als seus centres cada any.

 

Més informació a www.bancofarmaceutico.es