- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

Així van ser les sessions informatives de la Junta de Govern al territori

Del 23 de maig al 8 de juny, el president del Col·legi, Jordi de Dalmases, i membres de la Junta de Govern van realitzar diverses sessions informatives en diferents punts de la província de Barcelona, per tal de fer un repàs a l’actualitat dels aspectes clau, que condicionen l’evolució de la professió, com poden ser els MHDA o la prestació farmacèutica a residències, entre d’altres. En aquestes trobades, celebrades a Sitges, Igualada, Terrassa, Barcelona i Mataró, es va parlar de les últimes novetats, el perquè de les decisions que es van prenent, quins reptes i oportunitats es plantegen i les accions previstes.

El president del COFB, Jordi de Dalmases, en un moment de la seva presentació a Mataró

El president del COFB, Jordi de Dalmases, en un moment de la seva presentació a Mataró

Es van exposar les iniciatives estratègiques que s’estan impulsant des del Col·legi, així com les que es tenen previstes en un futur pròxim. Accions per ajudar a posicionar el farmacèutic com a agent de salut, entre les quals es van destacar un sistema de registre de l’activitat professional innovador, projectes professionals o campanyes de comunicació.

 

La vicepresidenta del COFB, Núria Bosch, en un moment de la seva presentació a Terrassa

La vicepresidenta del COFB, Núria Bosch, en un moment de la seva presentació a Terrassa

A la darrera part de cada sessió, els més de 200 assistents que van estar presents a les diferents jornades, van poder compartir els seus dubtes i consultes. Els temes més abordats en aquest torn van ser diferents aspectes sobre el servei de dosificació i seguiment personalitzat de la medicació, les vendes online, la interoperabilitat de la recepta electrònica, l’afectació al registre d’activitat del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, i la incidència de la situació política a l’activitat farmacèutica.

Notícies relacionades: