- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

Fitoteràpia: Usos i aplicacions dels olis essencials en l’embaràs i la lactància

Els passats 1 i 8 de març el COFB va acollir el curs “Fitoteràpia: usos i aplicacions dels olis essencials en l’embaràs i la lactància”, d’un total de sis hores de durada. Es tractava d’una formació adreçada exclusivament a professionals sanitaris amb coneixements avançats en olis essencials, o que haguessin fet el curs de “Fitoteràpia: usos i aplicacions dels olis essencials”, impartit al llarg dels mesos de gener i febrer de 2018.

La formació va anar a càrrec d’Alfredo Fdez. Quevedo,  llicenciat en Farmàcia, naturòpata graduat i especialitzat en olis essencials terapèutics en diverses institucions franceses i responsable tècnic de Pranarôm España. El coordinador del curs va ser Josep Allué, vocal de Plantes Medicinals i Homeopatia del COFB.

El curs "Fitoteràpia: usos i aplicacions dels olis essencials en l'embaràs i la lactància" va seguir-se amb un gran interès.

El curs “Fitoteràpia: usos i aplicacions dels olis essencials en l’embaràs i la lactància” va seguir-se amb un gran interès.

Podem utilitzar els olis essencials durant l’embaràs?

La resposta és afirmativa, però cal tenir en compte una sèrie de precaucions que en garanteixin la seguretat i l’eficàcia.

Els olis essencials poden ajudar a tractar les principals afeccions de l’embaràs, per a les quals hi ha poques alternatives terapèutiques a causa de la toxicitat dels tractaments convencionals.

Els objectius de la formació

El curs tenia per objectius principals:

El programa

Al llarg de les dues sessions del curs els alumnes van poder adquirir, entre d’altres,  coneixements sobre els temes següents:

 

Amb la col·laboració de:

 

Altres publicacions d’interès: