Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Infarma 2014: ÀGORA impartirà tallers amb casos pràctics als farmacèutics

Infarma 2014: ÀGORA impartirà tallers amb casos pràctics als farmacèutics

19 març 2014

logo agora

11 tallers formatius relacionats amb la labor assistencial del farmacèutic. Els impartirà la plataforma de formació online ÀGORA SANITÀRIA dins d’Infarma Madrid 2014 (del 25 al 27 de març). Els tallers van adreçats als professionals farmacèutics que assisteixin a aquesta cita europea de la farmàcia.

El contingut es centrarà principalment en casos pràctics i les sessions tindran una durada de 30 minuts. L’ús d’inhaladors, dermofarmàcia, fitoteràpia, homeopatia i també aspectes relacionats amb la gestió de l’oficina de farmàcia són alguns dels temes que es tractaran. Farmacèutics experts en cadascuna de les àrees i professors d’ÀGORA impartiran aquests tallers.

L’objectiu és que els farmacèutics comunitaris puguin actualitzar coneixements i també apropar més l’oferta formativa d’ÀGORA SANITÀRIA al col·lectiu. De fet, cal destacar que el número d’alumnes inscrits al 2013 es va doblar respecte l’any 2012: un total de 11.275 farmacèutics van formar-se a través del portal de cara a realitzar una òptima atenció farmacèutica al pacient.

 

Inscriu-te als tallers d’Àgora a Infarma 2014

Consulta la Nota de premsa

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal