- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

Infarma 2014 tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de març a Madrid

infarma2014-logoLa cita europea de la farmàcia Infarma 2014 obrirà les seves portes a congressistes i visitants del 25 al 27 de març a Madrid (Ifema). Tots ells es trobaran per debatre els temes de més actualitat de la professió farmacèutica així com per conèixer les novetats que ofereixen empreses del sector a l’oficina de farmàcia.

Infarma -Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i Saló de Medicaments i Parafarmàcia- l’organitzen conjuntament, des de 2012, els Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i de Madrid. Els organitzadors esperen poder repetir l’èxit de participació de l’edició 2013 d’Infarma, a la qual van assistir més de 24.000 persones i que va reunir 180 expositors.

Obert el termini per presentar pòsters científics

Fins el 23 de desembre el Comitè Científic d’Infarma convida a tots els professionals sanitaris a presentar pòsters on es reflecteixin els seus treballs i experiències científiques i professionals. Podeu consultar les normes per a la presentació de pòsters al web d’Infarma, on trobareu també tota la informació de l’edició 2014: http://www.infarma.es

A través de Twitter, amb el hashtag #temasinfarma, els farmacèutics poden proposar continguts de debat per ser inclosos al programa de conferències (fins el 30 de setembre).