- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

#Infarmainnova busca trobar les millors idees per donar resposta als reptes presents i futurs de la farmàcia comunitària

#Infarmainnova vol trobar les millors idees per donar resposta a 5 dels reptes presents i futurs als quals s’enfronta l’oficina de farmàcia. Amb motiu de la segona edició -que se celebrarà en el marc d’Infarma Barcelona 2019-, els farmacèutics comunitaris podran presentar les propostes fins al 15 de febrer a través de la web d’ #Infarmainnova.

Un jurat seleccionarà les 10 millors idees de totes les que es rebin, que es presentaran durant la celebració d’Infarma. D’aquestes, les 3 millors seran reconegudes en el transcurs del Congrés.

Tot això, amb l’objectiu de generar solucions creatives i innovadores, fomentar la col·laboració entre la professió farmacèutica i aportar valor a tots els agents del sistema de salut, a més de potenciar el rol del farmacèutic, sempre en benefici dels pacients.

En aquesta edició, el projecte compta amb el suport de fedefarma i de CaixaBank que, a través de l’Obra Social “la Caixa”, posa especialment el focus en aquells programes amb alt impacte transformador com #Infarmainnova.

Reptes presents i futurs de l’àmbit de la farmàcia comunitària

El present i el futur de l’oficina de farmàcia estan plens de reptes i la participació activa i col·laborativa dels farmacèutics comunitaris és clau per poder superar-los. Concretament, per a #Infarmainnova el Comitè Organitzador ha definit cinc dels reptes als quals s’enfronten les oficines de farmàcia perquè els farmacèutics comunitaris aportin propostes per a la seva resolució.

Els 5 reptes #Infarmainnova

  • Com podem incrementar l’adherència als tractaments de la gent gran polimedicada?
  • Com podem innovar per millorar l’educació sanitària que s’ofereix a pacients i a la població sana?
  •  Com podem apropar al farmacèutic i a la farmàcia el públic jove?
  • Com podem millorar la coordinació i la relació entre la xarxa de farmàcies?
  • Com podem innovar en la utilització d’eines i canals digitals per millorar la comunicació entre farmacèutics i pacients?

Ja pots presentar la teva idea a www.infarmainnova.es

Quins criteris es tindran en compte a l’hora de valorar les idees presentades?

Un jurat avaluarà, de forma objectiva, les idees o solucions als 5 reptes anteriors seguint els següents criteris:

Infarma Barcelona 2019

Infarma Barcelona 2019, el Congrés i Saló Europeu d’Oficina de Farmàcia organitzat pels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i Madrid i Interalia, tindrà lloc al recinte Gran Via de Fira Barcelona del 19 al 21 de març.

Durant el Congrés, el farmacèutic podrà actualitzar els seus coneixements i intercanviar punts de vista a través de les diferents taules de debat i aules organitzades. Alhora, el Saló de Medicaments i Parafarmàcia facilitarà a les empreses del sector farmacèutic l’oportunitat d’apropar-se, a través de la seva presència als estands, a més de 30.000 professionals que participaran en aquesta cita europea de la farmàcia.

Podeu consultar aquí la nota de premsa enviada als mitjans de comunicació. 

Altres publicacions d’interès: