Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > L’Administració acumula un deute de dos mesos que ascendeix a més de 220M€

L’Administració acumula un deute de dos mesos que ascendeix a més de 220M€

5 agost 2015

L’Administració hauria d’haver pagat avui, 5 d’agost, els 115M€ corresponents a la factura dels medicaments que es van dispensar al juny a les més de 3.000 farmàcies de Catalunya. Donat que aquesta factura se suma a la que tenia pendent pels medicaments dispensats al maig (112M€), que s’hauria d’haver fet efectiva el passat 5 de juliol, la Generalitat acumula amb els farmacèutics catalans un deute de dos mesos que ascendeix a més de 220M€.

Actualment l’Administració està pagant amb una mitjana de 55 dies de retard respecte al dia de pagament que marca el Concert, per tant, tres mesos després que els farmacèutics hagin dispensat els medicaments. Davant aquesta situació, els representants dels farmacèutics reclamen que s’acabi amb els endarreriments que pateixen des del 2011 i que les Administracions compleixin amb les obligacions de pagament en àmbits de vital importància com és el de l’accés als medicaments.

Nota de premsa enviada als mitjans. També la podeu consultar a la Sala de Premsa del web institucional www.cofb.org.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal