- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

Les farmàcies catalanes acullen la campanya solidària “L’Arbre dels petits valents”

ARBREPetites capsetes grogues i blau cel amb caramels amb gust de fruites del bosc arrelaran ben fort a partir del 2 d’octubre a més de 3.000 farmàcies de Catalunya amb l’objectiu d’aconseguir, a través de la venda de les capsetes, els 600.000 euros que falten per a que Sant Joan de Déu pugui construir un nou Hospital de Dia. La campanya solidària, anomenada Arbre dels petits valents, és una iniciativa duta a terme per l’Hospital Sant Joan de Déu amb la col·laboració del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya.

CARTELL

Cartell de la campanya solidària

A més de la farmàcia comunitària, que també penjarà uns cartells als seus establiments per fer més difusió d’aquesta iniciativa, està implicat la resta del sector del medicament. La Federació de Distribuïdors Farmacèutics, Fedifar, s’ha prestat a fer arribar els fruits de l’Arbre dels petits valents a les farmàcies en expositors de 20 unitats i els laboratoris Angelini i Sanofi faran possible una campanya publicitària als mitjans.

Què és un Hospital de Dia i per què es necessita?

L’Hospital de Dia és un espai específic del centre on el nen pot rebre el tractament sense separar-se del seu entorn familiar i sense necessitat de quedar-s’hi a dormir. Actualment s’ha quedat petit i antiquat, és per això que l’hospital maternoinfantil vol renovar-lo vetllant per a que les famílies i els nens puguin disposar de la intimitat i comoditat necessàries, i així ajudar a tots aquells petits valents que han de lluitar contra malalties.  Del milió d’euros que costa aproximadament fer aquesta reforma, Sant Joan de Déu de moment ha aconseguit gairebé la meitat.

Informa’t de com evoluciona la campanya al web www.petitsvalents.org.

Consulta la nota de premsa enviada als mitjans de comunicació (via www.cofb.org).

Què és l’arbre dels petits valents?

Tots portem a dins un sac de valentia on es pot llegir: “utilitzar només en cas de necessitat”. I així ho fem: és en les situacions més difícils quan, sense saber ben bé com, trobem l’accés a aquest sac, que s’obre per convertir-nos en persones més valentes del que mai havíem pensat.

A vegades aquestes dificultats arriben quan tot just acabes de començar la teva història, la teva vida, i és llavors quan, per a l’admiració de tots, et converteixes en un PETIT VALENT. I amb tota l’energia que et dóna el càrrec, t’enfrontes a la vida tal com és amb una força abans inimaginable.

A l’Hospital Sant Joan de Déu volen fer créixer un arbre per a aquests petits valents. Sobre aquest arbre es vertebrarà la construcció d’un nou hospital de dia. I a la seva ombra podran lluitar conjuntament per la seva victòria davant malalties com el càncer, cada cop més freqüent en la infància.

Fes-los arribar la teva força.