Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies catalanes no han cobrat les receptes dispensades al desembre

Les farmàcies catalanes no han cobrat les receptes dispensades al desembre

5 febrer 2014

Les farmàcies catalanes no han cobrat les receptes dispensades el mes de desembre, pagament previst pel 5 de febrer segons el Concert vigent signat amb el CatSalut. Aquesta factura ascendeix a 112 milions d’euros i també resta pendent que es faci efectiu el pagament dels medicaments dispensats el mes de novembre (108 milions d’euros), una factura que els farmacèutics catalans haurien d’haver cobrat el passat 5 de gener.

Si, tal i com ha succeït aquest mes de gener amb la factura del mes d’octubre (cobrada el passat 30 de gener – 118 milions d’euros), el pagament es realitza a finals del mes de febrer, les farmàcies tornaran a arrossegar dos mesos de deute (novembre i desembre de 2013). Per aquest motiu els farmacèutics catalans es troben amb què el nou calendari de pagaments per al 2014 al qual s’ha compromès l’Administració presenta demores de 55 dies per fer efectius aquests cobraments.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal