Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies catalanes no han cobrat les receptes dispensades al febrer

Les farmàcies catalanes no han cobrat les receptes dispensades al febrer

7 abril 2014

L’Administració no ha pagat als farmacèutics catalans la factura corresponent als medicaments dispensats durant el mes de febrer, que ascendeix a 105,7 milions d’euros i que hauria d’haver fet efectiva el 5 d’abril tal com marca el Concert vigent amb el CatSalut.

A aquesta factura se li suma la del mes de gener (116,9M€), que els farmacèutics haurien d’haver cobrat el passat 5 de març. S’acumulen, doncs, dos mesos de deute: gener i febrer de 2014, 222,6 milions d’euros en total.

Seguint en la línia dels darrers mesos, si no hi ha cap canvi en el calendari provisional de pagaments anunciat per la Generalitat, fins el proper 30 d’abril els farmacèutics no cobraran els medicaments que van dispensar durant el mes de gener, és a dir, els cobraran amb 55 dies de retard respecte al dia que marca el Concert vigent signat amb el CatSalut.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal