- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

Les farmàcies de Barcelona ajudaran a detectar persones grans que viuen soles amb risc d’aïllament

Les farmàcies de Barcelona s’han incorporat al projecte Radars de l’Ajuntament de Barcelona, que vetlla per les persones grans que viuen soles a casa seva. El projecte contempla diferents modalitats de col·laboració per part del farmacèutic que van des d’informar de la possibilitat d’acollir-se al programa i comunicar situacions de risc relacionades amb la població diana fins a la possibilitat de realitzar seguiment farmacoterapèutic.

En el cas del projecte Radars, s’ha considerat que els professionals farmacèutics són persones amb un perfil idoni perquè són, d’una banda, agents de salut, i de l’altra, veïns integrats plenament en el teixit social de l’entorn.

La col·laboració s’ha formalitzat el 6 de febrer amb la signatura d’un conveni entre el Col·legi deradars-signatura Farmacèutics de Barcelona i l’Institut Municipal de Serveis Socials del consistori, en un acte que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Barcelona amb la presència de la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i del president del COFB, Jordi de Dalmases.

Aquí podeu consultar la Nota de Premsa