Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies tornen a participar al programa de detecció precoç de càncer de còlon

E-Mail 'Les farmàcies tornen a participar al programa de detecció precoç de càncer de còlon' To A Friend

Email a copy of 'Les farmàcies tornen a participar al programa de detecció precoç de càncer de còlon' to a friend

* Required Field


Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

9 Comentaris

 1. Hola,
  Si ha comenzado la segunda fase me interesa incorporar ya a la farmacia. No me había enterado …. ¿Qué trámites debo hacer?. Gracias

  • Les farmàcies s’hi van incorporant progressivament per Àrea Bàsica de Salut en les zones on l’hospital de referència ha desplegat el Programa. En el moment de la incorporació, el Col·legi ho notifica per tal que les farmàcies interessades facin la formació corresponent. En el vostre cas concret, us avisarem cap a mitjans de juny ja que pertanyeu a una ABS de l’Hospital Clínic que té implantat el Programa.

 2. l’Hospital de Vic participa o té pensat participar en un futur pròxim? Ho trobo molt interessant i m’agradaria participar-hi

  • De moment el programa està només actiu a les àrees d’influència d’aquests dos hospitals (Hospital Clínic i Hospital del Mar). Si hi ha alguna novetat al respecte us la comunicarem a través del web de col·legiats.

 3. CANICIO BARDOLET, JUDITH

  La nostra farmàcia també ens agradaria participar-hi. Estem a Torelló, i per tant suposo que seria possible si l’Hospital de vic hi participes. Faig el comentari perquè crec que algunes les farmàcies d’osona segur que hi estariem interessades. Ja ens avisareu si es dona el cas. Felicitats per la iniciativa !

 4. TORRES GARCIA, Mª RUTH

  Hola, som una farmàcia a Sant Andreu de la Barca i ens agradaria participar-hi. Que tramites debo hacer?
  Gracies.

  • En el cas que a Sant Andreu de la Barca s’iniciés el programa amb farmàcies, el Col·legi avisaria a totes les farmàcies de la zona per si hi volguessin participar. De moment, no està previst en un futur immediat.

   La implantació del programa és gradual i depèn de l’hospital de referència. El cribratge de càncer de còlon i recte està dins del Pla de Salut i l’implanta l’hospital a la seva zona d’influència escollint el model organitzatiu, farmàcies o EAP, i el test a utilitzar. En el cas de Catalunya l’han desplegat tres hospitals:
   l’Hospital Clínic i l’Hospital del MAR a les seves àrees d’influència de la ciutat de Barcelona i l’Institut Català d’Oncologia a l’Hospitalet i al Penedès.

 5. jaume sabate faura

  Hola, la meva farmacia es trova al barri de Sant andreu, al 08030, ens podriem adherir al programa? gracies.

  • El programa de moment està actiu a les àrees d’influència dels següents centres: Hospital Clínic i Hospital del MAR i a l’Institut Català d’Oncologia (l’Hospitalet i Penedès). Si hi ha alguna novetat al respecte pel que fa a Barcelona us la comunicarem, moltes gràcies pel vostre interès.

Torna a Dalt
Avís Legal