- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

Nova sessió informativa del MGOF: 28 de setembre

MGOF_2015_2016El pròxim 28 de setembre a les 14h, el COFB acollirà una nova sessió informativa del Màster en Gestió de l’Oficina de Farmàcia (MGOF). A la sessió, el seu equip organitzatiu s’encarregarà de donar a conèixer aquesta formació de primera mà, així com de resoldre els dubtes sobre aquests estudis i els seus continguts.

L’objectiu del MGOF, que aquest any arriba a la seva 11a edició, és que els titulars de farmàcia, fills de titulars o graduats en farmàcia coneguin les diferents àrees funcionals i processos  de negoci de la farmàcia. El pla d’estudis d’aquest màster està estructurat en tres mòduls: Finances i fiscalitat, Gestió de les persones i Màrqueting, i aposta sempre per l’aprenentatge actiu i pràctic. En acabar-lo,  es disposarà de les eines necessàries per gestionar la farmàcia comunitària i treure’n la màxima rendibilitat. Prova de l’èxit obtingut en edicions anteriors és que més del 20% dels titulars de farmàcia de Barcelona ja estan formats en gestió.

Per conèixer millor el MGOF, al canal de Vimeo del COFB es pot accedir als vídeos en què professors i alumnes  parlen sobre la seva experiència:

Consulta el programa del MGOF (en PDF)

Inscriu-te a la sessió informativa que se celebrarà el 28 de setembre, a les 14 h al COF de Barcelona.

Inscriu-te al màster.