- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

Pressupostos 2015: aprovada proposta novament basada en la promoció professional i l’eficiència

Junta General Ordinària pressupostos COFB

Els col·legiats van aprovar ahir en Junta General Ordinària la proposta de pressupostos col·legials per al 2015 caracteritzada per:

L’objectiu: seguir impulsant el valor afegit dels professionals minimitzant recursos. Enguany, l’aposta de futur està centrada en la promoció de projectes i serveis per als col·legiats. L’optimització de la gestió al llarg del 2014 i una acurada previsió per al 2015, han permès reduir quotes de col·legiació i cobrir les despeses de la infraestructura de la recepta electrònica, entre d’altres aspectes destacats. Al pressupost del 2015, es consoliden estalvis, fruits de la millora de diferents activitats que es desenvolupen al COFB, i es redueixen substancialment les quotes, que ja només representen el 21% dels ingressos del Col·legi: 8,2% la quota bàsica i 28,9% la de direcció tècnica.

Joan-Calduch-JGO-COFB

Joan Calduch, tresorer del Col·legi

Els pressupostos per al 2015 “estan basats en polítiques que generin estalvis, augmentin la competitivitat i permetin afrontar les inversions sense que requereixi esforç econòmic per al col·legiat” ha concretat Joan Calduch, tresorer i membre de l’equip econòmic del Col·legi.

El president , Jordi de Dalmases, va fer un repàs a la situació econòmica i les perspectives per al 2015, va repassar els acords que s’han anat complint des de la passada Junta General Extraordinària, va detallar quines accions destacades s’estan duent a terme a nivell autonòmic i estatal -destacant el desenvolupament de la cartera de serveis-, i va finalitzar explicant quins són els reptes de futur: la plataforma formativa Àgora Sanitària i el congrés i fira Infarma.

 

Junta General Ordinària pressupostos COFB

D’esquerra a dreta: Pilar Gascón, vocal d’Investigació i Docència; Jordi Casas, vicetresorer; Jordi de Dalmases, president; Joan Calduch, tresorer; i Francisca Aranzana, vocal d’Oficina de Farmàcia