- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

Primera reunió del Comitè Organitzador d’Infarma 2019

La setmana passada es va celebrar la primera reunió del Comitè Organitzador d’Infarma 2019 que tindrà lloc a Barcelona del 19 al 21 de març de 2019. Va comptar amb l’assistència dels presidents dels Col·legis de Farmacèutics de Madrid i Barcelona, així com de membres d’ambdues institucions i d’Interalia, coorganitzadora de l’esdeveniment.

D'esquerra a dreta: Josep Gavaldà, gerent del COFB; Luis J. González, president del COFM; Jordi de Dalmases González, president del COFB; Carlos Ibáñez, director general del COFM; Daniel Sarto, director general d'Interalia. i Jorge Arqué, president d'Interalia.

D’esquerra a dreta: Josep Gavaldà, gerent del COFB; Luis J. González, president del COFM; Jordi de Dalmases, president del COFB; Carlos Ibáñez, director general del COFM; Daniel Sarto, director general d’Interalia. i Jorge Arqué, president d’Interalia.

En paraules de Francisca Aranzana, directora del Congrés i vocal d’Oficina de Farmàcia del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, aquesta reunió ha estat “el punt d’inici de la planificació del Congrés de 2019, per començar a establir l’estratègia a desenvolupar, aprofitant per analitzar l’edició celebrada aquest any“. Aranzana ha destacat la utilitat d’aquesta anàlisi per tal de tenir clars “els aspectes a consolidar o els possibles camps de millora de la pròxima edició”.

Totes les notícies d’Infarma en aquesta secció del Blog.