- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

S’obren les inscripcions del Màster d’Ortopèdia per a Farmacèutics

Ja estan obertes les inscripcions per a la 3a edició del Màster d’Ortopèdia per a farmacèutics, organitzat pel Col·legi i la Universitat de Barcelona i que començarà al novembre. A través d’aquesta formació els alumnes aconsegueixen els coneixements i habilitats per elaborar, adaptar i dispensar articles ortopèdics i assessorar els usuaris que necessiten algun d’aquests articles. Consulta aquí el programa del Màster: MasterOrtopedia_2013-2014

Dos farmacèutics que ja han fet el Màster i que ara tenen secció d’Ortopèdia a la seva farmàcia ens expliquen en el vídeo adjunt què els ha aportat. Cal destacar que més del 75% dels farmacèutics que han fet la formació estan exercint actualment com a ortopedes.

El Màster té una estructura modular que dóna la possibilitat de fer-lo en 2 anys o de què els farmacèutics amb formació prèvia puguin ampliar els seus coneixements. Es caracteritza pel seu caire pràctic ja que, a banda de les classes magistrals, comprèn sessions on es resolen casos i es maneja material divers d’ús en ortopèdia. També es porten a terme sessions de taller per a l’elaboració de plantilles, per a la presa de mides, per a l’elaboració de motlles d’escaiola, i per a l’aprenentatge de les tècniques de termoemmotllament, entre d’altres.