- Blog COFB - https://blog.cofb.cat -

Torna Farmactiva’t, la campanya del COFB per promoure hàbits saludables entre els col·legiats

El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (COFB), a través de la Comissió de Compromís Social (RSC), ha reprès la campanya Farmactiva’t amb l’objectiu promoure hàbits saludables entre els col·legiats. La iniciativa, que va quedar suspesa a conseqüència de la COVID-19, s’ha reinventat per a adaptar-se al context actual i ha posat a la disposició dels farmacèutics diferents recursos gratuïts relacionats amb l’activitat física, l’alimentació i la gestió emocional.

Gimnàs fet a mida a casa, receptes saludables i eines per gestionar les emocions

Els farmacèutics, durant tres mesos, podran accedir a tots els continguts registrant-se en la plataforma web https://app.biwel.es.

Al seu torn, els recursos que tindran a la seva disposició estan relacionats amb tres grans àmbits:

Per què participar a Farmactiva’t?

En temps de COVID-19 patim restriccions en diferents àrees, com poden ser les interaccions socials i algunes pràctiques d’activitat física. Això també comporta que haguem de viure situacions que generen estrès addicional, tant en l’àmbit professional com en el personal.

És per això que Farmactiva’t es presenta com un recurs que el COFB posa a la disposició dels col·legiats per ajudar-los cuidar la seva salut i prevenir malalties mitjançant la incorporació i assimilació, en el seu dia a dia, de nous hàbits saludables, sobretot durant la crisi sanitària actual.

Altres publicacions d’interès: