Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Informe farmàcia digital: 6 de cada 10 farmàcies no existeixen de cara a Google

E-Mail 'Informe farmàcia digital: 6 de cada 10 farmàcies no existeixen de cara a Google' To A Friend

Email a copy of 'Informe farmàcia digital: 6 de cada 10 farmàcies no existeixen de cara a Google' to a friend

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...

2 Comentaris

  1. Una notícia interessant. M’ha sorprès el següent: “40% de la mostra estaria en una situació irregular” i “prop del 38% està a Facebook de manera il·legal”.

    Des del meu desconeixement, què vol dir irregular i il·legal?

    • Moltes gràcies pel teu comentari, Conchita. Hem afegit més informació per aclarir els dubtes que plantejaves, concretament a aquests dos punts:

      – Obstacles legals: prop d’un 40% de la mostra estaria en una situació irregular segons l’estudi, on s’afirma que “fins ara els ecommerce de farmàcia estaven en situació no regulada (al·legal) o il·legal, segons la comunitat autònoma on es fessin” mentre que el nou ”Reial Decret [870/2013] regula la venda telemàtica de medicaments no subjectes a prescripció mèdica i, per tant, ofereix un marc legal” per a aquestes.

      • 822 farmàcies, el 43% de la mostra, tenen una pàgina de Facebook. D’aquest 43%, segons l’estudi, prop del 38% està a Facebook de manera il·legal segons les polítiques d’ús d’aquesta xarxa social que exigeix, per exemple, que les empreses comptin amb un tipus de presència diferent a la dels perfils personals. La comunitat més representada és Catalunya, amb el 26% dels comptes, mentre que la província amb més presència és Barcelona, amb el 21%.

Torna a Dalt
Avís Legal