Estàs aquí: Inici > Destacats > El Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya demana que es completi amb urgència la immunització del personal de les farmàcies comunitàries

El Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya demana que es completi amb urgència la immunització del personal de les farmàcies comunitàries

12 maig 2021
El Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, a través dels Col·legis de Farmacèutics de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, demana que es completi amb urgència la immunització del personal de les farmàcies comunitàries i, en aquest sentit, reivindica que tot aquell personal essencial vacunat amb una primera dosi d’Oxford/AstraZeneca, pugui rebre la segona dosi d’aquesta mateixa vacuna.

Aquesta petició, feta reiteradament a les autoritats sanitàries, es fa tenint en compte que existeix evidència científica avalada per l’Agència Europea del Medicament (EMA) i l’Organització Mundial de la Salut (OMS) sobre la seguretat de la vacuna d’Oxford/AstraZeneca.

D’altra banda, actualment encara no ha conclòs cap dels estudis que s’estan realitzant sobre la combinació de vacunes de laboratoris diferents i, en tot cas, els resultats estaran basats en una mostra molt inferior si es compara amb el total de segones dosis d’aquesta vacuna, ja administrades amb èxit en altres països.  

El Consell, juntament amb els quatre Col·legis Farmacèutics de Catalunya, vetlla per la seguretat dels farmacèutics comunitaris que, diàriament, estan atenent a primera línia d’actuació la població i oferint consell sanitari, especialment, en aquesta època pandèmica. Per tot plegat, és important garantir una pauta de vacunació completa. 

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal