Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > El CatSalut abona les receptes del febrer (pendents novembre i desembre de 2012)

El CatSalut abona les receptes del febrer (pendents novembre i desembre de 2012)

30 abril 2013

El CatSalut ha abonat, a data 30 d’abril, les receptes dispensades a les farmàcies catalanes durant el mes de febrer (103,5M€).

Resta pendent que es faci efectiu els mesos de novembre (94,7M€) i desembre (99,4M€). El CatSalut ha comunicat que està a l’espera que el Ministeri d’Hisenda habiliti un “ICO proveedores” per a deutes del 2012 de Comunitats Autònomes.

Amb motiu dels impagaments, els farmacèutics catalans van acordar al març una recollida de signatures per demanar al Parlament de Catalunya que l’administració prioritzi el pagament dels medicaments, recollida que finalitza avui. També la reclamació de forma conjunta dels interessos de demora, que ja s’ha iniciat, i una concentració unitària a la Plaça Sant Jaume el passat 21 de març.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal