Estàs aquí: Inici > Destacats > Els mitjans d’agost destaquen el deute de l’Administració amb les farmàcies i la Memòria 2014 del COFB

Els mitjans d’agost destaquen el deute de l’Administració amb les farmàcies i la Memòria 2014 del COFB

1 setembre 2015
 Les farmàcies catalanes continuen patint retards en els pagaments

jdedalmases

El President del COFB, Jordi de Dalmases, a la peça sobre l’endarreriment en els pagaments de La Sexta

El mes d’agost va començar amb un nou endarreriment en els pagaments de l’Administració a les farmàcies catalanes. El dia 5, com cada mes, ho vàrem tornar a denunciar. Aquest mes, la Generalitat hauria d’haver pagat els 115M€ corresponents a la factura del mes de juny i acumulava un deute que, sumat als 112M€ que tenia pendent pels medicaments dispensats al maig, ascendia a més de 220M€. La Razón, Diari de Girona i El Punt Avui van publicar la notícia en les seves edicions en paper. D’altra banda, se’n van fer ressò nombrosos mitjans online: ACN, Europa Press, Catalunya Press, El Punt Avui, La Razón, La Vanguardia, El Mundo, Diari de Girona, Expansión, Telecinco, BTV, Regió 7, Vozpópuli, La Información, Te Interesa, Vilaweb, Directe, Crónica Global, El Triangle, Estrella Digital i Social.cat. I també ho va fer La Sexta Noticias, en una peça que recollia declaracions el president del COFB, Jordi de Dalmases. Quant als mitjans especialitzats, la notícia va aparèixer a Correo Farmacéutico, Con Salud, El Global, FarmaQuatrium i Mirada Profesional.

portada-memoria-2014Memòria 2014 del COFB 

El 31 de Juliol publicàvem la Memòria 2014 del COFB, que recull el conjunt d’avenços realitzats el 2014 en la línia de fer avançar la professió i de millorar l’atenció als pacients. Correo Farmacéutico se’n va fer ressò en un article que destaca l’augment en el nombre de col·legiats, els avenços en la farmàcia assistencial, i la implicació del COFB en les iniciatives solidàries.

programa-deteccio-cancer-colon-farmacies-portadaEl programa de prevenció de càncer colorectal s’amplia a tota la regió sanitària de Girona

El COFB ha participat en la implantació del Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte (PDPCCR) que s’implantarà a partir d’aquest mes de setembre a totes les comarques de la regió sanitària de Girona en les que encara no hi era present  (Gironès, Pla de l’Estany, la Selva, Alt Empordà i Alt Maresme.) El Diari de Girona se’n va fer ressò a les seves versions en paper i online. També en van parlar l’ACN, El Punt Avui, Cadena SER, Vilaweb, Nació Digital, Empordà, Diari MaresmeAl Dia, i El Global.

 La píndola postcoital continua sent notícia Meritxell Blanchart

El Diari de Sabadell es va fer ressò de la polèmica sobre la objecció de consciència en la dispensació de la píndola postcoital, que ja va omplir els mitjans el passat mes de juliol. L’article recull declaracions de la coordinadora del Vallès Occidental Est del COFB, Meritxell Blanchart. En la seva versió online, el Diari de Sabadell en fa un resum.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal