Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Recicla medicaments i envasos al Punt SIGRE de la farmàcia: www.sigre.es

Recicla medicaments i envasos al Punt SIGRE de la farmàcia: www.sigre.es

24 març 2014
el-simbolo-sigre-recortesigremed

Símbol SIGRE. Tots els envasos de medicaments comercialitzats a Espanya a través de les oficines de farmàcia porten incorporat aquest símbol per indicar al ciutadà que el producte està adherit a aquest sistema integrat de gestió.

Les restes de medicaments caducats o no utilitzats han de dipositar-se en el Punt SIGRE, un contenidor de reciclatge que trobareu a les farmàcies. També els envasos de medicaments de tot tipus. Cal tenir en compte, a més, que els envasos que han estat en contacte amb el medicament (blísters, tubs, aerosols, ampolles, etc.), tot i que estiguin buits, han de tractar-se de manera específica.

A Catalunya més de 3.000 farmàcies disposen del Punt SIGRE, contribuint a oferir un lloc proper i còmode per al ciutadà a l’hora de reciclar els envasos i residus de medicaments i custodiant-los de forma segura fins que reben el tractament adequat.

Aquesta i altres informacions es destaquen de manera molt gràfica al nou web corporatiu de SIGRE (Sistema Integrado de Gestión y Recogida de Envases, implantat a tota Espanya). SIGRE és una entitat sense ànim de lucre promoguda en 2001 pels laboratoris farmacèutics i que compta amb la participació activa de les oficines de farmàcia i les empreses de distribució farmacèutica.

L’objectiu de SIGRE és donar tractament mediambiental específic als residus de medicaments d’origen domiciliari i als seus envasos per tal de complir les normatives ambientals vigents. També impulsar mesures per tal que els laboratoris adherits redueixin la generació d’envasos i que aquests envasos siguin més ecològics.

Recicla-en-el-punto-Sigre-recorte-contenido21

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal