Estàs aquí: Inici > Món col·legial > INFARMA 2013, cita europea de farmàcia: èxit d’assistència

INFARMA 2013, cita europea de farmàcia: èxit d’assistència

20 març 2013

24.360 són les persones que han assistit a l’edició 2013 del Congrés de Farmàcia INFARMA, organitzat pel Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i el de Madrid. En el Congrés (5, 6 i 7 de març, Fira de Barcelona), s’han debatut temes d’actualitat de la professió farmacèutica amb l’objectiu de “reflexionar i obrir vies per potenciar el farmacèutic com a agent de salut” en paraules de Francisca Aranzana, directora del Congrés i vocal d’oficina de farmàcia del Col·legi.

A més, el Saló de Medicaments i Parafarmàcia, on les empreses del sector farmacèutic exposen els seus serveis i novetats, ha reunit 186 expositors.

Disponibles tots els vídeos a www.infarma.es. Ja podeu veure els vídeos de totes les taules rodones del Congrés. Veureu que s’han tractat experiències de treball conjunt entre professionals sanitaris per millorar l’atenció al pacient, els serveis que s’ofereixen a les farmàcies, la detecció precoç de malalties, àrees d’especialització en farmàcia (alimentació i nutrició, fitoteràpia i homeopatia, dermofarmàcia, ortopèdia, formulació magistral), Apps de Salut, etc. Destaca també la presentació dels resultats de l’estudi “El futur de l’oficina de farmàcia” en el qual han participat farmacèutics de Barcelona i Madrid. Aquí trobareu totes les notes de premsa del Congrés.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal