Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Medicament és prioritari: recollida de signatures a les farmàcies

Medicament és prioritari: recollida de signatures a les farmàcies

21 març 2013

prioritatmedicament-flyersignaturesLes farmàcies catalanes estan recollint signatures per demanar al Parlament de Catalunya que l’Adminitració prioritzi el pagament dels medicaments perquè és un bé necessari i essencial per als ciutadans.

Des de 2011, les farmàcies de Catalunya han acumulat diversos retards en el pagament dels medicaments ja dispensats per part del CatSalut, assumint els costos amb els seus propis recursos. Les farmàcies no han cobrat els medicaments dispensats al novembre i el desembre passat. Pel que fa al 2013, només han cobrat el 30% dels medicaments del gener.

Pots donar la teva signatura adreçant-te a qualsevol farmàcia de Catalunya.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal