Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Comunicat de col·legis farmacèutics, patronals i empreses de tecnologia sanitària en protesta pels impagaments de l’Administració

Comunicat de col·legis farmacèutics, patronals i empreses de tecnologia sanitària en protesta pels impagaments de l’Administració

26 març 2013

logos-comunicatconjunt-impagamentUna de les iniciatives anunciades al febrer pel Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya va ser la intenció de realitzar un front comú amb les entitats sanitàries que, com les farmàcies catalanes, estan patint impagaments per part de l’Administració.

En aquest sentit, avui 26 de març s’ha fet públic un comunicat conjunt del Consorci de Salut i Social de Catalunya, Unió Catalana d’Hospitals, Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, Fenin Catalunya, l’Associació Catalana d’Entitats de Salut (ACES) i l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA).

En aquest comunicat es posa de manifest que durant el 2012 i 2013 el CatSalut ha deixat de fer efectius 840 milions d’euros, el cost financer d’aquests endarreriments i les dificultats que suposen per a entitats i farmàcies. Davant aquesta situació es demana que es facin efectius els endarreriments pendents i que es garanteixi “l’estabilitat, la sostenibilitat i el futur” de les entitats proveïdores dels sectors de salut i d’atenció a la dependència, ja que “presten uns serveis públics bàsics i essencials per als ciutadans”.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal