Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Vídeo: Manifestació dels farmacèutics catalans el 21 de març

Vídeo: Manifestació dels farmacèutics catalans el 21 de març

26 març 2013

El 21 de març la Plaça Sant Jaume es va omplir de bates blanques com podreu veure en aquest vídeo. Més de 2.000 farmacèutics van protestar pels impagaments dels medicaments que estan patint les farmàcies per part de l’Administració.

Al vídeo podreu veure escenes d’aquesta protesta i també escoltar el Manifest que va llegir Jordi de Dalmases, president del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal