Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Dia Mundial de la Salut el 7 d’abril: la hipertensió

Dia Mundial de la Salut el 7 d’abril: la hipertensió

5 abril 2013

hipertensio-farmacia-presaL’objectiu del Dia Mundial de la Salut 2013 és conscienciar sobre les causes i conseqüències de la hipertensió i millorar aquells aspectes que contribueixin al control de la pressió arterial. En aquest sentit cal destacar el paper del farmacèutic com a col·laborador de l’equip multidisciplinar per al control de la hipertensió a través de la presa de tensió a l’oficina de farmàcia i també a través de la informació que facilita al pacient. Alhora, actua com a identificador de problemes d’efectivitat i seguretat i com a promotor del compliment del tractament.

El Dia Mundial de la Salut es celebra el 7 d’abril per commemorar l’aniversari de la creació de l’Organització Mundial de la Salut el 1948. Cada any s’escull un tema d’interès prioritari per a la salut pública mundial.

Més informació Dia Mundial de la Salut 2013:

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal