Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Avaluació de fàrmacs oncològics

Avaluació de fàrmacs oncològics

25 abril 2013

farmacsoncol-classe-130418La Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria (SEFH), la Societat Catalana de Farmàcia Clínica (SCFC) i el Col·legi van organitzar un curs el 18 d’abril per facilitar coneixements a l’hora de fer una avaluació farmacoeconòmica d’un fàrmac oncològic. Va constar d’una part teòrica i també d’un taller pràctic i el va patrocinar Sanofi. Aquesta formació anava adreçada a caps de servei de farmàcia, caps de secció de farmàcia i professionals implicats en comissions d’avaluació farmacoterapèutica.

farmacsoncol-jpuigA l’equip docent hi va participar Carlos Crespo, professor associat del Departament d’Estadística de la UB i soci-director del departament de Health Economics & Outcome Strategies de Oblikue Consulting. També Jaume Puig (a la foto), professor titular del Departament d’Economia i Empresa i director del màster internacional en economia de la salut i el medicament a la Universitat Pompeu Fabra.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal