Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Com tenir cura d’un estoma: taller al Col·legi

Com tenir cura d’un estoma: taller al Col·legi

29 abril 2013

curs-ostomies_pantalla-130415Proporcionar informació sobre què és i com funciona una ostomia (derivació quirúrgica de l’aparell digestiu o de l’aparell urinari per eliminar els residus que l’organisme genera per un lloc diferent del natural quan no és possible fer-ho pel conducte normal). Aquest era un dels objectius del taller d’ostomies impartit al Col·legi els dies 15 i 17 d’abril, dirigit a tècnics i auxiliars de farmàcia. La formació també pretenia que els alumnes coneguessin el material específic per tenir cura de l’estoma i els beneficis de la irrigació per colostomia. 

curs-ostomies_detall-130415Teresa Poca, infermera estomaterapèuta i supervisora de l’Hospital de Barcelona, va ser la professora d’aquest taller, patrocinat per Hollister. La coordinació va anar a càrrec de Montserrat Gironès, vocal d’Ortopèdia del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal