Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Els farmacèutics recullen prop de 400.000 signatures de recolzament dels ciutadans

Els farmacèutics recullen prop de 400.000 signatures de recolzament dels ciutadans

17 maig 2013

prioritatmedicament-logookLes oficines de farmàcia catalanes han recollit prop de 400.000 signatures dels usuaris per demanar al Parlament de Catalunya que l’Administració prioritzi el pagament dels medicaments ja dispensats, perquè és un bé necessari i essencial dels ciutadans. El dia 29 de maig està previst entregar les signatures al Parlament.

Amb aquesta acció els farmacèutics de Catalunya volen alertar de les dificultats que tenen per continuar prestant els seus serveis davant els retards acumulats en el pagament de la factura dels medicaments per part de l’Administració. La farmàcia catalana pateix retards acumulats des de finals del 2011.

Vídeo del president del Col·legi “L’Administració s’ha de fer càrrec del cost dels fàrmacs”

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal