Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Consell alimentari a les farmàcies

Consell alimentari a les farmàcies

27 maig 2013

poster-nutricioAmb motiu del Dia Nacional de la Nutrició (28 de maig) la Vocalia d’Alimentació i Nutrició del Col·legi ha dissenyat el pòster que podeu veure a la imatge per tal que les farmàcies puguin fer visible la seva tasca a l’hora de donar consell alimentari i oferir educació nutricional a la població.

La Vocalia d’Alimentació i Nutrició del COFB està treballant per proporcionar eines al farmacèutic comunitari com guies sobre consell alimentari, etiquetatge, interacció aliment-medicament, etc., així com per dotar-lo de formació científica actualitzada.

Aconseguir l’especialització del farmacèutic en aquestes àrees a partir d’una formació addicional reconeguda per una Universitat del país és una de les finalitats, així com el desenvolupament de projectes en l’àrea de l’alimentació en el marc de la multidisciplinarietat.

En què estan treballant els grups de la Vocalia?

  • Grup de treball de Complements alimentosos. Elaboració de fitxes pràctiques de complements destinades als farmacèutics comunitaris (ús, evidència, pautes de dosificació i riscos, etc.).
  • Grup de treball de Promoció de la Salut. L’obesitat és el tema al qual s’està prestant especial atenció des de la Vocalia, sobretot l’obesitat infantil. S’està dissenyant una intervenció pilot per a la prevenció del sobrepès i l’obesitat infantil i juvenil a la farmàcia comunitària a través de la promoció d’estils de vida saludables en el marc del Comitè Operatiu de Prevenció i Salut Comunitària (COPISC).

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal