Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > El CatSalut abona les receptes del març (pendents novembre i desembre de 2012)

El CatSalut abona les receptes del març (pendents novembre i desembre de 2012)

31 maig 2013

El CatSalut ha abonat, a data 31 de maig, les receptes dels medicaments dispensats a les farmàcies catalanes durant el mes de març (107,4M€).

Resta pendent que es facin efectius els mesos de novembre (94,7M€) i desembre (99,4M€). El CatSalut ha comunicat que està a l’espera que el Ministeri d’Hisenda habiliti un “ICO proveedores” per a deutes del 2012 de Comunitats Autònomes.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal