Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Homeopatia i dolor

Homeopatia i dolor

3 juny 2013

cofb.130514-31

Sovint el farmacèutic rep consultes sobre com el tractament homeopàtic pot ajudar a combatre el dolor. Per tal de poder assessorar en terapèutica homeopàtica als pacients, el COFB va organitzar el curs “Homeopatia i dolor”, impartit el 16 de maig a la seu col·legial.

En aquesta formació, coordinada per M. José Alonso, vocal de Plantes Medicinals i Homeopatia del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, es van oferir instruccions bàsiques sobre el tractament homeopàtic del dolor en les diverses manifestacions.

cofb.130514-28El professor del curs va ser Xavier Díez, metge homeòpata, llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona i diplomat en homeopatia per la Universitat de Bordeus.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal