Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Atenció farmacèutica amb medicaments homeopàtics

Atenció farmacèutica amb medicaments homeopàtics

3 juliol 2013

La conferència sobre la plataforma d’investigació RETHO per a l’aplicació a l’atenció farmacèutica de medicaments homeopàtics va tenir lloc el 26 de juny a la seu col·legial amb el patrocini de la Càtedra Boiron d’Homeopatia de la Universitat de Saragossa. En concret es va exposar l’estrès com a exemple d’aplicació.

El Registre Espanyol de Tractaments Homeopàtics (RETHO) és una plataforma d’investigació on-line que ha estat impulsada per la Càtedra Boiron d’Investigació, Docència i Divulgació de l’homeopatia de la Universitat de Saragossa, creada l’any 2010.

Com a aplicació concreta d’interès per als farmacèutics i exemple pràctic on-line, van presentar i explicar l’estudi de codi GFAR023, que utilitza la plataforma RETHO per registrar casos d’atenció farmacèutica en els pacients amb estrès que arriben a l’oficina de farmàcia i en els quals aconsellen medicaments homeopàtics.

L’acte va anar a càrrec de Gualberto Díaz, metge de família i especialista en Homeopatia, professor del CEDH, coordinador d’investigació de la Càtedra Boiron d’Homeopatia de la Universitat de Saragossa i director mèdic de Laboratoris Boiron, i de Sylvaine Balmy, farmacèutica, coordinadora tècnica de RETHO, diplomada del CEDH, responsable d’investigació i documentació de Laboratoris Boiron.

L’activitat la va moderar Maria José Alonso, vocal de Plantes Medicinals i Homeopatia del COFB.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal