Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies cobren les receptes dispensades al juny (pendents novembre i desembre de 2012 i maig de 2013)

Les farmàcies cobren les receptes dispensades al juny (pendents novembre i desembre de 2012 i maig de 2013)

1 agost 2013

El CatSalut ha abonat la factura de les receptes dispensades a les farmàcies catalanes durant el mes de juny (107M€).

Resta pendent que es faci efectiu el pagament dels medicaments dispensats els mesos de novembre i desembre del 2012 i maig del 2013, que en total ascendeix a 309,8 M€, que van estar inclosos el passat 19 de juliol en el Pla ICO proveïdors. Aquest pagament especial, que depèn directament del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, no se sap quan es farà efectiu.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal