Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies cobren les receptes dispensades al juliol. Pendents novembre i desembre 2012 i maig 2013 (ICO)

Les farmàcies cobren les receptes dispensades al juliol. Pendents novembre i desembre 2012 i maig 2013 (ICO)

2 setembre 2013

El CatSalut ha abonat la factura de les receptes dispensades a les farmàcies catalanes durant el mes de juliol (119,6 M€).

Resta pendent que es faci efectiu el pagament dels medicaments dispensats els mesos de novembre i desembre del 2012 i maig del 2013 (309,8 M€ en total), l’import dels quals es va incloure el passat 19 de juliol en el Pla ICO proveïdors del Ministeri.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal