Estàs aquí: Inici > Destacats > Infarma 2014 tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de març a Madrid

Infarma 2014 tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de març a Madrid

9 setembre 2013

infarma2014-logoLa cita europea de la farmàcia Infarma 2014 obrirà les seves portes a congressistes i visitants del 25 al 27 de març a Madrid (Ifema). Tots ells es trobaran per debatre els temes de més actualitat de la professió farmacèutica així com per conèixer les novetats que ofereixen empreses del sector a l’oficina de farmàcia.

Infarma -Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i Saló de Medicaments i Parafarmàcia- l’organitzen conjuntament, des de 2012, els Col·legis de Farmacèutics de Barcelona i de Madrid. Els organitzadors esperen poder repetir l’èxit de participació de l’edició 2013 d’Infarma, a la qual van assistir més de 24.000 persones i que va reunir 180 expositors.

Obert el termini per presentar pòsters científics

Fins el 23 de desembre el Comitè Científic d’Infarma convida a tots els professionals sanitaris a presentar pòsters on es reflecteixin els seus treballs i experiències científiques i professionals. Podeu consultar les normes per a la presentació de pòsters al web d’Infarma, on trobareu també tota la informació de l’edició 2014: http://www.infarma.es

A través de Twitter, amb el hashtag #temasinfarma, els farmacèutics poden proposar continguts de debat per ser inclosos al programa de conferències (fins el 30 de setembre). 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal