Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > El 100% de les farmàcies catalanes s’adhereix al Pla ICO proveïdors

El 100% de les farmàcies catalanes s’adhereix al Pla ICO proveïdors

13 setembre 2013

Les 3.101 farmàcies catalanes han acceptat la renúncia a la reclamació d’interessos de les factures dels medicaments dispensats els mesos de novembre i desembre del 2012 i maig del 2013, que en total ascendeix a 309,8 M€. El pagament d’aquests tres mesos va quedar inclòs el passat 19 de juliol en el Pla ICO proveïdors, un pagament especial que depèn directament del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, i que no té data prevista per fer-se efectiu. El Reial Decret 8/2013 estableix que el cobrament de qualsevol deute a través d’aquest Pla ICO suposa la renúncia a la reclamació dels interessos dels mesos cobrats exclusivament mitjançant aquest Pla.

Reclamació d’interessos d’agost 2011 a octubre de 2012

En relació a la reclamació dels interessos meritats per l’endarreriment del pagament de les factures dels mesos d’agost a desembre de 2011 i de gener a octubre de 2012, aquesta continua endavant. El Departament de Salut encara no ha dictat una resolució al respecte. En cas que no ho resolgui abans del 2 d’octubre o desestimi la reclamació, el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya presentarà un recurs davant la Jurisdicció Contenciosa.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal