Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Dia Mundial del Farmacèutic: 5 compromisos

Dia Mundial del Farmacèutic: 5 compromisos

25 setembre 2013

El 25 de setembre celebrem el Dia Mundial del Farmacèutic i el Consejo General de Colegios Oficiales de Farmacéuticos ha volgut destacar 5 grans compromisos sota el lema “El teu farmacèutic es compromet amb tu”. El farmacèutic està present durant tota la vida del medicament, des del procés d’investigació i desenvolupament, producció i distribució fins a la dispensació a la farmàcia comunitària o farmàcia hospitalària.

Els 5 compromisos del farmacèutic

1. Amb els teus medicaments. Fomentant l’ús responsable dels medicaments i contribuint a l’adherència als tractaments, per complexos que siguin.

2. Amb la teva salut. A través de l’educació sanitària, la prevenció de la malaltia i la promoció de la salut.

3. Amb tu, en qualsevol lloc i moment. El 99% de la població té una farmàcia on viu i el sistema de guàrdies permet tenir-ne una disponible 24 hores al dia, 365 dies l’any.

4. Amb la sostenibilitat del sistema sanitari. Promovent serveis assistencials que milloraran la prestació farmacèutica i contribuiran a la sostenibilitat del sistema sanitari.

5. Amb les noves tecnologies. Incorporant les noves tecnologies a l’oficina de farmàcia per oferir cada dia una millor i més moderna assistència sanitària.

 

Més informació al web del Consejo General de Farmacéuticos

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal