Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Les farmàcies cobren les receptes dispensades a l’agost. Pendents novembre i desembre de 2012 i maig de 2013 (ICO)

Les farmàcies cobren les receptes dispensades a l’agost. Pendents novembre i desembre de 2012 i maig de 2013 (ICO)

1 octubre 2013

El CatSalut ha abonat a data 30 de setembre els 99 M€ de la factura de les receptes dispensades a les farmàcies catalanes durant el mes d’agost.

Les farmàcies tenen pendent el pagament dels medicaments dispensats els mesos de novembre i desembre del 2012 i maig del 2013 (309,8 M€ en total). El pagament d’aquests tres mesos va quedar inclòs el passat 19 de juliol en el Pla ICO proveïdors, un pagament especial que depèn directament del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques, i que no té data prevista per fer-se efectiu.

 

El 100% de les farmàcies catalanes s’adhereix al Pla ICO proveïdors

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal