Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Possible nou impagament de la factura dels medicaments dispensats

Possible nou impagament de la factura dels medicaments dispensats

16 octubre 2013

L’alerta ha tornat a saltar entre les farmàcies catalanes després que el CatSalut hagi anunciat, a data 15 d’octubre, que no podrà comptar amb la transferència del Fons de Liquiditat Autonòmica per fer front al pagament de la factura dels medicaments dispensats al setembre, previst per al 31 d’octubre i que suma 107 milions d’euros.

L’anunci s’ha produït després que es fes públic que la Generalitat disposarà de 1.700 milions d’euros menys dels sol·licitats a través del Fons de Liquiditat Autonòmica, mitjançant el qual s’estava fent front a la factura dels medicaments en els darrers mesos.

A més, les farmàcies catalanes encara estan pendents de cobrar a través del Pla ICO Proveïdors els 309 milions d’euros que els hi deu l’Administració, import que correspon a les factures impagades de novembre i desembre de 2012 i maig de 2013.

Un comentari

  1. La situació en la que ens trobem les farmàcies catalanes, i m’incloc com a treballadora, és totalment asfixiant. Com a DUI veig unes diferències abismals entre el col·legi de farmacèutics i el meu. El vostre és totalment polític! I en gran part aixó és el que ens porta a la situació actual. Des de la meva humil opinió, crec que s’haurien de pendre mesures dràstiques que fessin reaccionar al poble perquè és clar que només amb la lluita del vostre col·lectiu no s’arribarà enlloc. Treballar cada dia amb aquesta incertesa fa que a nivell personal i profesional ens sentim impotents i frustrats. Personalment i vivint des de dins aquesta situació trobo a faltar unió en aquest vostre col·lectiu i precisament UNIÓ és el que fa falta per aconseguir recuperar els vostres drets i el respecte que tot col·lectiu de primera necessita mareix.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal