Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Control i tractament de la pediculosi

Control i tractament de la pediculosi

24 octubre 2013

Com vigilar la infestació per polls i com fer-li front des de la farmàcia. Aquests van ser els dos temes principals sobre els quals es va parlar a la conferència Pediculosi, control i tractament des de l’oficina de farmàcia, que va tenir lloc al saló d’actes del Col·legi de Farmacèuticcs de Barcelona el 9 d’octubre.

Emmarcada dins del cicle de conferències “Qüestió de pell” que acull el Col·legi, es pretén revisar i actualitzar els coneixements en dermofarmàcia davant les consultes més freqüents.

L’acte va estar patrocinat per Cinfa i va comptar amb les intervencions de Laura Santos, metgesa, especialista en medicina familiar i comunitària a la Dirección Asistencial Sureste de Madrid, i Núria Bosch, vocal de Dermofarmàcia i Productes Sanitaris del COFB. Un cop finalitzat el taller es va entregar un material de recolzament al farmacèutic per facilitar el seguiment del tractament per part dels pares.

Amb el patrocini de: cinfa

 

 

 

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal