Estàs aquí: Inici > Món col·legial > Com optimitzar el tractament de la psoriasi

Com optimitzar el tractament de la psoriasi

30 octubre 2013

El Col·legi, juntament amb la Societat Catalana de Farmàcia Clínica (SCFC), va organitzar el 17 d’octubre una conferència sobre com optimitzar els recursos farmacèutics en el tractament de la psoriasi, una malaltia crònica inflamatòria, de caràcter genètic, de base immunològica i amb una alta prevalença en la població general.

L’acte, patrocinat per Janssen i coordinat per Tomàs Casasín, vocal d’Hospitals del COFB, i Julio Martínez, president de la SCFC, va tenir com a objectiu aprofundir en el coneixement de les bases de la malaltia i dels tractaments,  saber les eines que el dermatòleg té a disposició per optimitzar el tractament biològic i compartir experiències clíniques que ajudin a conèixer estratègies que resultin cost-efectives.

El contingut anava adreçat a farmacèutics d’hospitals, de centres d’atenció primària i de l’administració sanitària, i l’equip docent que se’n va encarregar va ser el següent:

Xavier Bordas, dermatòleg de l’Hospital Universitari de Bellvitge (L’Hospitalet de Llobregat)
Jose Manuel Carrasco, dermatòleg de l’Hospital Germans Trias i Pujol (Badalona)
Concepción Martínez, farmacèutica de l’Hospital La Princesa (Madrid)
Pere Ventanyol, farmacèutic de l’ Hospital Universitari Son Espases (Palma de Mallorca)
Amb el patrocini de: JANSSEN1

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal