Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > 7 de novembre: Nou tancament de farmàcies i concentració a la Delegació de Govern

7 de novembre: Nou tancament de farmàcies i concentració a la Delegació de Govern

6 novembre 2013

Després que l’Administració hagi arribat a un màxim històric en el deute a les farmàcies catalanes, el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya i la FEFAC han decidit portar a terme les següents mesures:

• TANCAMENT DE LES FARMÀCIES dijous 7 de novembre al matí.
• CONCENTRACIÓ DAVANT DE LA DELEGACIÓ DEL GOVERN ESPANYOL dijous 7 novembre a les 13h (C/Mallorca 278).

Amb aquestes mesures es pretén reclamar que el Consell de Ministres acordi la liquidació immediata dels deutes pendents inclosos en el Pla ICO proveïdors.

 

Veure nota de premsa

Un comentari

 1. Bona tarda, soc ciutadà de Barcelona de 57 anys que per el moment no tinc necessitat de cap medicació continuada, ara be, estic sorprès per les insuficients mesures de pressió que entenc que com a col·lectiu i en defense de la població s’haurien de activar pel dret de manteniment de la vostre activitat i que teniu com a sector cabdal de una societat, estem parlant del dret funda-mental a la salut de una població.
  Entenc que totes les farmàcies de Catalunya i el mateix Collegi fan efectiu mensualment el pagament a la Seguretat Social, quin eufemisme, del import corresponent a les cotitzacions establertes per aquest concepte, ¿s’han plantejat utilitzar el seus serveis jurídics per estudiar portar al jutjat corresponent aquesta situació, inclòs demanar la retenció de aquests pagaments mensuals abans referits?
  Teniu la responsabilitat de posar transparència a aquesta situació, identificant el responsable directe de aquest comportament tant lamentable i si es far per raons polítiques.
  Demaneu el suport efectiu de la població planificant accions que facin rectificar la manca de pagament del deute, un exemple de fa uns dies com el de la decisió del ministeri de cultura respecte a les beques Erasmus, el col·lectiu fa unes accions i fins i tot des de la Unió Europea fan rectificar la decisió.
  Espero major implicació de vostès, en interès del respecte que mereix la salut i la vida de molts ciutadans de Catalunya.
  Agraït per la atenció, atentament.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal