Estàs aquí: Inici > Destacats > Les farmàcies del Raval reben el 1er Premi ‘Raval, Territori Socialment Responsable’

Les farmàcies del Raval reben el 1er Premi ‘Raval, Territori Socialment Responsable’

8 novembre 2013

Premiats1Les farmàcies del Raval han rebut el 1er Premi ‘Raval, Territori Socialment Responsable’, que distingeix les organitzacions i iniciatives que destaquen per l’impuls d’accions per a la millora de la qualitat de vida del barri del Raval de Barcelona.

 

Dibujo

El farmacèutic Sergi Mauri va recollir el Premi

 

El jurat ha volgut reconèixer a les farmàcies “el seu esforç per exercir la seva responsabilitat social, oferint serveis de forma altruista i desinteressada a la gent del barri, i en especial, al col·lectiu de gent gran. Perquè ofereixen una atenció personalitzada i una relació de proximitat, tot i les dificultats econòmiques que estan vivint, contribuint a la millora de la qualitat de vida del Raval i reafirmant el seu compromís vers la comunitat”. Sergi Mauri, de la Farmàcia Mauri Sangenís del Raval, va recollir el premi en representació de les farmàcies del barri en un acte celebrat el 29 d’octubre passat al Fossar de la Galera Reial del Museu Marítim de Barcelona.

L’objectiu del grup impulsor del Premi ‘Raval, Territori Socialment Responsable’ és fer del barri un territori socialment responsable mitjançant la implicació de tots els agents socials, econòmics, culturals, de l’administració pública i la ciutadania no associada que ja estan exercint la seva Responsabilitat Social i motivar a la resta d’agents amb presència al Raval a participar-hi. Aquesta iniciativa s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural impulsat per l’Obra Social “La Caixa”.

Un comentari

  1. Anna Francesca Oliete Canela

    El farmacèutic és un dels agents que pot tenir i de fet té dins del barri un paper de suport social molt gran; per una banda el farmacèutic d’oficina de farmàcia sap de situacions familiars, personals i del entorn, per altre banda , els farmacèutics des de les diferents activitats professionals, salut pública, higiene industrial, farmacèutics en hospitals, indústria farmacèutica, laboratoris clínics, toxicològics, mediambientals, etc… en general tenim una visió global del territori amb un criteri tècnic que ens permet gestionar i ser partícips d’activitats adreçades a la sostenibilitat i a l’atenció social.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal