Estàs aquí: Inici > Destacats > Nou cicle de tertúlies d’actualitat: arranquem el dia 27

Nou cicle de tertúlies d’actualitat: arranquem el dia 27

19 novembre 2013

-FULLA A5El Col·legi organitza de nou el cicle de Tertúlies d’actualitat per tal que els professionals que hi assisteixin puguin actualitzar coneixements i reflexionar de forma conjunta i multidisciplinària.

La primera de les Tertúlies serà dimecres 27 de novembre i es titula “Antidepressius i benzodiazepines: una prescripció en augment? “. La impartirà Rafael Maldonado, metge i catedràtic de farmacologia i laboratori de neurofarmacologia a la Universitat Pompeu Fabra (INSCRIU-TE: Gratuït per a col·legiats, 25€ per a no col·legiats).

Els altres temes dels quals es parlarà en les següents sessions seran els anticoagulants orals, la immunoteràpia i la investigació en diabetis.

Les tertúlies, que tindran lloc a la seu col·legial, tenen tres objectius: actualitzar coneixements i intercanviar experiències entre especialistes mèdics i farmacèutics; donar una atenció farmacèutica amb consell assistit sobre medicaments i problemes relacionats amb salut; i capacitar l’alumne per fer intervencions preventives i de promoció en problemes de salut i que conegui els últims avenços en la investigació científica de les malalties tractades en aquestes tertúlies.

Per a més informació, consulteu el programa de les tertúlies. TERTÚLIES D’ACTUALITAT 2013-2014


Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal