Estàs aquí: Inici > Notícies farmàcia > Els farmacèutics cobren les factures pendents dels mesos de novembre i desembre de 2012 i maig de 2013

Els farmacèutics cobren les factures pendents dels mesos de novembre i desembre de 2012 i maig de 2013

20 novembre 2013

Els farmacèutics rebran durant la tarda del 20 de novembre els 309 milions d’euros que els hi devia l’Administració pels medicaments dispensats els mesos de novembre i desembre de 2012 i maig de 2013. Aquestes factures pendents s’han cobrat a través dels mecanismes de pagament a proveïdors del Govern central.

La situació i previsió de pagaments fins a finals d’any són les següents: 

  • Des del 5 de novembre les farmàcies estan pendents de cobrar del CatSalut la factura del setembre, que suma 107 milions d’euros.
  •  El proper 5 de desembre és el dia que, segons el Concert, s’haurien de cobrar la factura dels medicaments dispensats a l’octubre (118 M€).
  •  La Generalitat s’ha compromès a pagar una d’aquestes dues mensualitats abans que acabi l’any i a posar-se al dia de pagaments durant el 2014.
  •  És a dir, si es compleix aquest compromís, a finals d’any quedarà pendent de cobrament 1 mes, ja que la factura de novembre no s’hauria de cobrar fins el 5 de gener i la de desembre, fins el 5 de febrer.

Deixa un Comentari

Els comentaris es moderaran. És necessària la identificació de l’autor (nom, cognom i correu electrònic tot i que l’adreça no es publicarà) i que el contingut es refereixi a la temàtica del post. Seran eliminats els comentaris difamatoris o que utilitzin un llenguatge ofensiu.

*

Torna a Dalt
Avís Legal